El comissari en cap de Lleida diu que no hi ha hagut problemes amb la policia espanyola a Lestonnac

Manuel Hernández assegura que la situació "és normal" amb pares i infants a les entrades i sortides del centre.

Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional | Guillem Pascual Molina
Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:59h
La policia espanyola mantindrà un dispositiu de "mínims" al davant de comissaria del cos situada al carrer Ensenyança de Lleida. El comissari en cap, Manuel Hernández, ha assenyalat que el dispositiu de l'1 d'octubre, que també abastava altres edificis públics com Estrangeria i la subdelegació del govern espanyol s'ha anat reduint progressivament "tenint en compte la situació política".

Respecte a les queixes que havia fet la direcció i el consell rector del Col·legi Lestonnac, situat al costat de la comissaria, pel desplegament permanent d'agents, Hernández ha assegurat que "mai hi ha hagut cap problema" i que la situació "és normal" amb pares i infants a les entrades i sortides del centre.

Segons Hernández però, amb el director de l'escola Josep Tarragó es va parlar de com es situaria el dispositiu policial, "evitant al màxim que les furgonetes estiguessin al costat del col·legi". Això no obstant, el comissari ha remarcat que "hi ha un mínim que no queda cap més remei que mantenir" tot i que la situació política ha permès disminuir efectius. Hernández ha assegurat que amb els nens i pares "hi ha hagut una relació perfecta i cordial i fins i tot quan surten a les cinc de la tarda els escolars xerren amb els policies".