Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà

La recepta de la blocaire La Dolorss

Bastons de pasta de full
Bastons de pasta de full | Dolors Mateu
Dolors Mateu
19 de novembre del 2017
Actualitzat a la 1:33h

Seria convenient tenir a ma pasta de full, ja que amb poca cosa més podem fer coses molt bones con aquests bastons.
 
Ingredients per a uns 15-16 bastons:
1 làmina de pasta de full rectangular
10-15 olives negres sense os
7-8 tomàquets secs
4-5 c / s de formatge parmesà ratllat
1 rovell d'ou
Oli d'oliva verge extra
 
Poseu a hidratar els tomàquets secs amb aigua, almenys 4-5 hores.
Escorreu i passeu-los a un recipient amb oli d'oliva durant un parell d’hores.
 
Piqueu les olives negres ben escorregudes.
Escorreu els tomàquets de l'oli i piqueu-los també menuts.
 
A la safata del forn, esteneu la massa de pasta de full (sobre en el mateix paper en què ve embolicada) i partiu-la en dos, horitzontalment, pel costat més ample.
Sobre una part esteneu les olives i el tomàquet i tapeu amb l'altra meitat.
Pinteu al damunt amb el rovell de l'ou batut i repartiu el formatge parmesà.
 
Feu  tires de 1,5 cm d'ample, agafeu-les pels dos extrems,  amb els dits i caragoleu alhora que estireu una mica, donant-li forma d'espiral.
Coure al forn a 200º, preescalfat el forn, durant uns 15-20 minuts.
 
Blog de cuina de la dolorss