El PP de Lleida es marca l'objectiu que l'exsocialista Dante Pérez sigui el seu nou diputat al Parlament

La candidata Marisa Xandri assegura que la seva formació és la del "vot útil"

Redacció
19 de novembre del 2017
Actualitzat a la 1:02h
Imatge de la candidatura del PP a Lleida
Imatge de la candidatura del PP a Lleida | PP Lleida
"El nostre objectiu pel proper dia 21 de desembre és recuperar el segon diputat popular lleidatà al Parlament i estic convençuda que ho aconseguirem perquè el veritable vot útil pels qui no volem una frontera entre Lleida i Osca és a la nostra província el vot al Partit Popular. El vot útil constitucionalista a Lleida és el vot al PP". Són paraules de Marisa Xandri, cap de llista del Partit Popular a Lleida i les ha pronunciades aquesta tarda en donar a conèixer la candidatura que la formació presenta a la província amb motiu de les properes autonòmiques del 21 de desembre.  

Xandri ha explicat que és "una evidència de la voluntat que, al nostre partit, hem d'adreçar-nos també a tots aquells votants que s'han vist traïts per la deriva pseudonacionalista iniciada per d'altres formacions i del ferm desig de continuar sent allò que sempre hem estat a Lleida: el veritable vot útil pels qui ens sentim lleidatans, espanyols i catalans".

Dels tres partits constitucionalistes que ens presentem a Lleida a les eleccions autonòmiques de desembre només nosaltres tenim representació als ajuntaments de la província, al Parlament i al Congrés. "Ningú com nosaltres per defensar la Llei, l'estabilitat i la llibertat", ha indicat la candidata.