Mor el jesuïta Joan Suñol, president d'Arrels Sant Ignasi

Durant 25 anys va ser rector de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida | Va rebre l'any passat la medalla de la ciutat a la solidaritat

Redacció
18 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:04h
Joan Suñol
Joan Suñol | Arrels Sant Ignasi
El president de l'entitat Arrels Sant Ignasi de Lleida, Joan Suñol, ha mort aquest dissabte als 65 anys després de lluitar contra una malaltia.

Pare jesuïta i durant 25 anys rector de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida, Suñol es va distingir durant la seva vida per la seva tasca d'ajuda als més necessitats i als joves, una feina que va ser reconeguda l'any passat amb la medalla de la ciutat a la solidaritat per part de l'Ajuntament de Lleida. El funeral serà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda a la catedral de Lleida.

​L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha parlat de Suñol en un missatge a Twitter com un referent en l'àmbit de la solidaritat. "Parlar dels sense sostre i dels més vulnerables és pensar en ell", ha assegurat el Paer en cap.

"Estic segur que demà a les cinc de la tarda, la Catedral estarà a vessar per acomiadar-lo, perquè tots l'estimàvem. Jo hi he discutit molt amb ell, però ens estimàvem, justament perquè discutíem per la manera com enfocar la sortida dels drames que patien les persones més febles de la societat”, ha assenyalat Ros.