La direcció de Podem Lleida plega per les irregularitats d'Iglesias, a qui acusen de «dictador»

Asseguren que el líder de la formació ha creat una estructura "piramidal" i que ha aplicat un 155 intern "al més pur estil dictatorial"

Pablo Iglesias
Pablo Iglesias | Arxiu
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:08h
Tots els membres del Consell Ciutadà de la ciutat de Lleida han anunciat aquest divendres que es donen de baixa del partit ateses les "irregularitats" que ha comès la cúpula de la formació. En aquest sentit, culpen Pablo Iglesias de crear un sistema "piramidal" dins de Podemos que han desembocat en la cessió de la Comissió de Garanties.

En un comunicat, la direcció de la formació lleidatana indica que no poden garantir l'honestedat dels dirigents del partit, alhora que asseguren haver quedat "perplexos" per la manipulació dels documents aprovats per l'assemblea de Vistalegre II "i com s'eludia l'auditoria d'una votació". Els fins ara dirigents del partit lamenten que ja no es pugui defensar el projecte de Podemos, i acusen Iglesias d'aplicar un 155 intern "al més pur estil dictatorial" i "sense tenir en compte les bases". 

La decisió del consell de la capital del Segrià arriba una setmana després que la formació territorial a nivell de la demarcació decidís dissoldre's precisament per les accions d'Iglesias i Echenique.