La Caixa tancarà dues sucursals de Balaguer i crearà una única oficina amb nous horaris

L'entitat bancaria centralitzarà totes les operacions a la sucursal del Passeig de l'Estació que s'ampliarà abans de tancar els espais del Mercadal i del carrer Sant Crist | Aquest canvi no suposarà l'acomiadament de treballadors, i s'ampliaran horaris

17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:24h
Un caixer de la xarxa de CaixaBank
Un caixer de la xarxa de CaixaBank | ACN
Balaguer deixarà de tenir tres sucursals de CaixaBank en els propers mesos. L'entitat bancària ha decidit tancar dues de les tres oficines que té a la capital de la Noguera - en concret les de la plaça Mercadal i del carrer Sant Crist- i només deixarà oberta la que està ubicada al Passeig de l'estació.

Segons ha pogut saber NacióLleida, ​aquesta decisió s'ha pres en base a la nova estratègia de negoci que impulsa l'empresa, que vol reforçar la tramitació digital i una atenció personalitzada a cada client implementant una fórmula que fomenti la transparència i proximitat. És per aquest motiu que l'entitat unificarà els tres espais que té a la ciutat en un de sol, que s'ampliarà amb una nova planta, que ja ha estat adquirida per la companyia i que està situada al primer pis d'on es troba actualment l'oficina.

Segons fonts de CaixaBank consultades per aquest diari, aquest canvi de model, anomenat store, ampliarà els horaris, que passaran a ser de 8:30h a 18:30h de dilluns a dijous, i no comportarà l'acomiadament de cap treballador.

Imatge d'un de les noves oficines de la Caixa Foto: La Caixa