La broma sobre els gais d'Iceta a Espadaler

L'exlider d'Unió s'ha incorporat a la candidatura del PSC

Susanna Griso ha entrevistat Miquel Iceta
Susanna Griso ha entrevistat Miquel Iceta | Antena 3
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:09h
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha estat entrevistat avui per Susanna Griso al programa Espejo Público d'Antena 3. El socialista ha valorat la proposta que Marta Rovira sigui la candidata a la presidència de la Generalitat: “És una aposta per una persona clarament independentista i no es planteja cap altre objectiu”. I ha afegit: “Jo no puc fer presidenta una persona que vol la independència”. Iceta també ha carregat contra Junqueras i Colau, de qui pensa que s'ha “saltat” el pacte municipal i ha utilitzat l'article 155 com a excusa.

En to distès, el dirigent socialista també ha parlat de la incorporació de Ramon Espadaler, exlíder d'Unió, que anirà de número tres a la seva candidatura, a través de la formació Units per Avançar. Iceta diu que a vegades li diu a Espadaler que per “purgar els seus pecats ara trebalallarà per fer president de la Generalitat a un gai”.

Iceta assegura que en unes “eleccions normals”, Units per Avançar presentaria la seva candidatura i tindria el seu programa.