Obren una llista d'espera per volar de Lleida a cap a Brussel·les el 7 de desembre

Els organitzadors no descarten contractar un quart avió

Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:29h
L'aeroport Lleida-Alguaire
L'aeroport Lleida-Alguaire | Arxiu
Les inscripcions per volar des de Lleida cap a Brussel·les el proper dia 7 de desembre per assistir a la manifestació independentista continuen creixent.

Tan és així, que els responsables dels tres avions contractats per desplaçar els manifestants han obert una llista d'espera per fer possible que algun interessat en agafar el vol pugui ocupar la plaça de viatgers que es donin de baixa. En aquest sentit, els organitzadors dels desplaçaments no descarten organitzar un quart vol si el nombre d'apuntats continua creixent.

Les aeronaus s'han contractat aquest dimarts al migdia a Barcelona a dues companyies polonesa i txeca i de moment ja n'hi ha dos de plenes mentre que la tercera encara disposa de places. Els organitzadors no descarten contractar un quart avió si hi ha demanda de places en els propers dies. La sortida serà el dia 7 a les set del matí i la tornada el mateix dia a les set de la tarda des de l'aeroport de Brussel·les amb arribada a les nou del vespre a Lleida-Alguaire.

Jordi Alsina, del CDR Zona Alta de Lleida ha explicat que els 3 avions que s'han contractat tenen capacitat per a 189 places i que per tant es mobilitzaran prop d'unes 600 persones des de l'aeroport de Lleida-Alguaire. En aquest sentit, ha afegit que el preu de viatge s'ha fixat finalment en 406 euros l'anada i la tornada el mateix dia.