Ingressa a presó per apunyalar un conegut seu al barri de Balàfia de Lleida

Víctima i agressor havien sortit de festa la nit abans dels fets on van mantenir una discussió en un bar

Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:00h
Imatge de la presó de Lleida
Imatge de la presó de Lleida | Àlvar Llobet
El jutjat de guàrdia de Lleida va ordenar aquest dimarts l'ingrés a presó d'un veí de la capital del Segrià com a presumpte autor de l'apunyalament a un home al barri de Balàfia de ciutat. Ambdós homes havien sortit de festa la nit de dissabte on haurien mantingut una discussió en un bar. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, el diumenge al matí quan la víctima tornava a casa es va trobar amb l'agressor a la plaça dels blocs Voravia de Balàfia i aquest li va clavar una navalla al pit després de discutir.

Tot i la ferida rebuda, l'home es va poder desplaçar pel seu compte amb el seu vehicle fins a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va rebre l'alta dilluns. L'agressor, que va ser denunciat per la víctima, va ser detingut pels Mossos diumenge al migdia.

Després de negar-se a declarar a comissaria, l'home va passar a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia, que va disposar el seu ingrés a presó. Es dona el cas que tant víctima com agressor compten amb diversos antecedents per fets delictius.