La Paeria nega que hagi enviat policies a vigilar la bandera espanyola tot i la presència d'agents al terrat

Els partits sobiranistes han alertat de la presència de la urbana des de fa un mes

15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:49h
Imatge d'un dels agents al terrat
Imatge d'un dels agents al terrat | Àlvar Llobet
El govern de la Paeria ha assegurat aquest dimecres en un document de resposta a una pregunta del PDeCAT que no s'ha ordenat a cap agent de la Guàrdia Urbana la vigilància de la bandera espanyola ubicada al terrat del consistori juntament amb la catalana i la de la ciutat.

L'executiu local indica, mitjançant l'intendent cap de la Guàrdia Urbana, que firma la resposta per escrit, que "no és cert que hi hagi un o dos guàrdies urbans custodiant la bandera espanyola a la terrassa de la Paeria des de fa un mes", un fet que ha estat desmentit pels partits sobiranistes de l'ajuntament, que en el darrer mes han alertat de la presència policial. Des del PDeCAT s'apunta que els agents van deixar de fer aquesta tasca just el dia que es va registrar la pregunta. 

En aquest sentit, NacióLleida va captar la imatge d'un dels dos agents que el passat 6 d'octubre estaven fent guàrdia a la teulada, un extrem que va ser confirmat per ells mateixos. Aquesta instantània s'ha anat repetint durant el mes, segons fonts de les formacions. Des del govern d'Àngel Ros no es donen més explicacions sobre aquesta qüestió atès que "no es pot justificar el que no existeix".
 

Un dels agents que custodien la bandera Foto: Àlvar Llobet