Nuggets de pollastre i formatge

La recepta de la blocaire La Dolorss

Nuggets de pollastre amb formatge
Nuggets de pollastre amb formatge | Dolors Mateu
Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 2:27h

Un nugget  és el nom que se li dóna a unes porcions de pasta de pollastre que  es fregeixen. 

 

 

Ingredients per a 4 persones:

500 gr. de pit desossat de pollastre 2 alls

3 llesques de pa de motlle

60 cc. de llet

60 gr. de formatge d'untar

Sal, pebre negre

ou

pa ratllat

 

Netegeu bé el pollastre de greixos, tendrums .., el talleu a trossos i el poseu, amb els alls a la picadora o robot que tingueu . No ha de quedar una pasta, només trossejat petit.

 

Afegiu ara el pa de motlle trossejat, la llet, el formatge d'untar, sal i pebre al gust. Torneu a triturar.

 

Esteneu paper de forn, a sobre,  la massa de pollastre, col·loqueu  film transparent  al damunt i amb les mans aneu repartint la massa fins  que tingui un dit d'alt.

Traieu el film i amb un motlle rodó feu porcions.

 

Les passeu per ou batut i pa ratllat.

Fregiu en oli calent fins a daurar.

 

Es pot acompanyar d'unes patates fregides, amanida, escalivada, ... del que us vingui de gust.

 

 NOTA:  Es poden fer les porcions amb la mà, agafeu una mica i doneu-li forma.

** Si es posa a sobre de paper de forn i es cobreix amb film no ens embrutem   les mans ni la superfície de treball.

 

Blog de cuina de la dolorss