Un nugget és el nom que se li dóna a unes porcions de pasta de pollastre que es fregeixen.
Ingredients per a 4 persones:
500 gr. de pit desossat de pollastre 2 alls
3 llesques de pa de motlle
60 cc. de llet
60 gr. de formatge d'untar
Sal, pebre negre
ou
pa ratllat
Netegeu bé el pollastre de greixos, tendrums .., el talleu a trossos i el poseu, amb els alls a la picadora o robot que tingueu . No ha de quedar una pasta, només trossejat petit.
Afegiu ara el pa de motlle trossejat, la llet, el formatge d'untar, sal i pebre al gust. Torneu a triturar.
Esteneu paper de forn, a sobre, la massa de pollastre, col·loqueu film transparent al damunt i amb les mans aneu repartint la massa fins que tingui un dit d'alt.
Traieu el film i amb un motlle rodó feu porcions.
Les passeu per ou batut i pa ratllat.
Fregiu en oli calent fins a daurar.
Es pot acompanyar d'unes patates fregides, amanida, escalivada, ... del que us vingui de gust.
NOTA: Es poden fer les porcions amb la mà, agafeu una mica i doneu-li forma.
** Si es posa a sobre de paper de forn i es cobreix amb film no ens embrutem les mans ni la superfície de treball.