L'alcalde de Gimenells estripa el carnet del PSC després del fitxatge d'Espadaler

Dante Pérez assegura que és "incapaç" de compartir formació amb el nacionalistes d'Unió

08 de novembre del 2017
Actualitzat el 09 de novembre a les 0:36h
Dante Pérez, alcalde de Gimenells
Dante Pérez, alcalde de Gimenells | FB
L'alcalde de Gimenells i Pla de la Font (Segrià), Dante Pérez, ha anunciat aquets dimecres que marxa del PSC després que la seva formació hagi decidit incorporar l'exlíder d'Unió, Ramon Espadaler, a la candidatura de les eleccions del 21 de desembre.

En un missatge a Twitter, Pérez ha assegurat que és "incapaç de compartir partit amb els nacionalistes d'Unió", per la qual cosa ha anunciat la seva marxa del partit que lidera Àngel Ros i Miquel Iceta.

La direcció del PSOE ha aprovat l'aliança que el PSC ha subscrit amb representants del catalanisme moderat aglutinats a la formació Units per Avançar, una de les dues escissions en les quals es va partir Unió Democràtica de Catalunya (UDC) després de la dissolució de CiU el 2015.

Per a l'Executiva que dirigeix Pedro Sánchez, els socialistes catalans demostren així que són capaços d'"estendre ponts" amb partits d'altres ideologies, en aquest cas del centre, en un moment en el qual a Catalunya es necessita precisament recompondre la convivència, no només en el plànol polític, sinó també a la societat, coincideixen en assenyalar destacats dirigents de la direcció federal.