La nova feina de Duran i Lleida a Madrid

L'exlíder d'Unió i ex-secretari general de CiU troba feina tot i l'augment de l'atur a l'octubre

Josep Antoni Duran i Lleida.
Josep Antoni Duran i Lleida. | Adrià Costa
Redacció
08 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:32h
La creació d'ocupació va frenar en sec a Catalunya a l'octubre. La conflictivitat política derivada del procés ha extremat el conservadorisme patronal. Però com a mínim sabem ja d'una persona que fa uns dies que ha trobat feina: es tracta de l'exlíder d'Unió i ex-secretari general de CiU, Josep A. Duran i Lleida.

Malgrat que sempre ha reivindicat el seu perfil "socialcristià" Duran, que limita la seva activitat pública a la publicació d'articles a La Vanguardia, s'ha incorporat a la CEOE, la patronal espanyola, com a responsable de la coordinació dels fòrums de diàleg on es convida ministres i altres organitzacions empresarials de països de la UE.

La CEOE es val dels seus contactes, fruit de quaranta anys de carrera política, i l'exlíder d'Unió, que des que va deixar la política després de no obtenir representació a les eleccions generals de 2015 havia col·laborat amb el bufet d'advocats de la seva esposa, té una targeta de presentació pels seus viatges. En càrrecs directius i executius de la CEOE també s'hi han ubicat altres ex d'Unió com ara Josep Sánchez Llibre, Toni Picó i Jordi Casas.