Premien la Paeria per no tenir cap mort de trànsit a la ciutat durant el 2016

La regidora Sara Mestres recull el guardó atorgat a Lleida dins les Jornadas sobre Movilidad Urbana y Seguridad Vial que tenen lloc a l'Ajuntament de Madrid

Redacció
08 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:27h
Sara Mestres, regidora de Seguretat ciutadana
Sara Mestres, regidora de Seguretat ciutadana | ACN
L’Ajuntament de Lleida ha rebut el premi "Visión Zero Municipal", destinat a reconèixer a les ciutats de l’Estat amb una població de més de 100.000 habitants que no han tingut víctimes mortals en accidents de trànsit l’any anterior (en aquest cas, 2016). Lleida ha estat una de les deu ciutats guardonades per la seva seguretat vial, juntament amb Elx, Cartagena, Móstoles, Fuenlabrada, Leganés, Getafe, Alcorcón, Dos Hermanas i Santa Coloma de Gramenet. És la segona vegada que Lleida rep aquest guardó, que ja li va ser atorgat l'any 2014.
 
El premi l’ha recollit la regidora de Seguretat Ciutadana i de Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, en l’acte que ha tingut lloc a l’Auditorio Caja de Música CentroCentro Cibeles de Cultura y Ciudadanía de l’Ajuntament de Madrid.

L'acte, al qual també ha assistit l'Intendent en Cap de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, ha servit com a cloenda de les IV Jornadas sobre Movilidad Urbana y Seguridad Vial, que promouen la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad i el Foro de la Movilidad Inteligente.