Cinc anys i mig de presó per al conductor begut que va matar dos ciclistes de Seròs i va fugir

El jove no podrà conduir en sis anys i haurà d'indemnitzar les famílies amb 430.108 euros

El jove condemnat, a la dreta
El jove condemnat, a la dreta | ACN
Redacció
08 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:03h
El jutge del jutjat penal 1 de Lleida ha imposat una pena de cinc anys i mig de presó per al jove de 26 anys que el 6 de setembre del 2015 va atropellar mortalment dos ciclistes de Seròs i es va donar a la fuga posteriorment. Al conductor li han caigut quatre anys com a autor de dos homicidis per imprudència greu i dos delictes de lesions per imprudència en concurs amb un delicte de conducció sobra els efectes de l'alcohol i un any i mig per omissió de socors. 

​Al jove també se li prohibeix conduir durant sis anys i se li imposa l'obligació d'indemnitzar els familiars de les víctimes amb 430.108 euros. Aquesta quantitat serà abonada juntament amb la companyia asseguradora, segons apunta Segre.

El noi va assegurar durant el judici que havia sortit aquella nit i que la nit anterior tampoc havia dormit perquè havia treballat. "Em vaig quedar adormit i no els vaig veure", va dir, i va afegir que no va trucar a emergències perquè primer es va amagar perquè un dels ciclistes l'insultava i anava cap a ell i va tenir por i que després quan va voler anar a buscar el mòbil, ja arribaven els Mossos.