Marisa Xandri, candidata del PP de Lleida a les eleccions del 21-D

La formació ha avalat de forma unànime la presentació de la diputada

Marisa Xandri, amb membres del PP
Marisa Xandri, amb membres del PP | PP Lleida
Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 0:58h
La Presidenta del PP de Lleida Marisa Xandri ha estat proposada avui per encapçalar la candidatura que la formació presentarà a les properes eleccions autonòmiques del 21 de desembre. La proposta formulada pel secretari d'organització del partit Xavier Palau amb l'objectiu de convertir Xandri en cap de llista popular a Lleida ha estat recolzada de manera unànime per la Junta Directiva del Partit Popular de Lleida i haurà de ser aprovada pel Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya.

L'objectiu de cara als propers comicis autonòmics passa per doblar la representació aconseguida a les eleccions de 2015 i fer tornar a seure al Parlament de Catalunya dos diputats populars lleidatans. Per aconseguir-ho, ha destacat Xandri, "és necessari que ningú no es quedi a casa" el proper 21 de desembre: "és un objectiu factible i, per això, encoratjo des d'avui tots els militants i simpatitzants a convèncer a tots els qui coneguin i sintonitzin les idees que nosaltres defensem a fer que la participació sigui massiva i el suport obtingut pel Partit Popular a Lleida sigui màxim".  

Els propers comicis autonòmics, destaca la Xandri, "seran unes eleccions molt polaritzades amb el desafiament separatista com a qüestió central, però això no ha de fer-nos perdre de vista altres moltes qüestions que preocupen els ciutadans i que condicionen el dia a dia dels catalans".

Xandri ha repassat també els diferents esdeveniments viscuts a Catalunya des dels passats 6 i 7 de setembre, les dates a les quals el Govern de Puigdemont va violentar l'Estatut i la Constitució en aprovar al Parlament La Llei del Referèndum i la Llei de Transitorietat Jurídica,fins avui, un moment en el qual "tenim mig Govern a la presó mentre el President i quatre consellers són a Bèlgica tot esperant la resolució que els ha de portar a Espanya per a que els jutges decideixin en relació als delictes els quals se'ls imputen. Que ningú no ho dubti: hauran de respondre pel que han fet".