L'EFAC Almacelles denuncia agressions per part de l'entrenador de l'Igualada

Pablo Petreñas assegura que Dani Gimeno va pegar el delegat i un jugador

Redacció
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:02h
Imatge d'un col·legiat
Imatge d'un col·legiat | Arxiu
L'entrenador de l'EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, ha denunciat aquest dilluns que el tècnic de l'Igualada, Dani Gimeno, va agredir diumenge després del partit de Primera Catalana al delegat del seu equip i a un jugador. Al final de l'encontre, segons ha explicat Petreñas a Catalunya Ràdio, ​el preparador dels de l'Anoia va entrar al túnel de vestidors i va agafar pel coll el delegat de l'equip lleidatà, a qui li va donar un cop amb la mà.

Davant d'aquesta situació, un jugador de l'Almacelles va intervenir per frenar l'agressió, però segons Petreñas, també va acabar rebent. L'entrenador de l'Almacelles assegura que s'havia avisat abans l'àrbitre de les amenaces i insults que durant el partit havia proferit Gimeno contra ells, alhora que indica que fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents del Mossos d'Esquadra, que van calmar els ànims.

En aquest sentit, Petreñas assegura que no es va posar cap denúncia ja que no hi havia cap certificat mèdic que acredités l'agressió, per bé que ha comentat que des del club no hi ha cap voluntat de remoure aquesta polèmica. No obstant, el tècnic ha recordat que per agressions d'aquest tipus la Federació Catalana de Futbol (FCF) imposa sancions de diversos partits. Gimeno, per la seva banda, ha declinat fer declaracions tot i que sí ha desmentit que agredís els dos membres de l'equip del Segrià.