Defensa anuncia exercicis militars amb helicòpters al Pallars

També està previst que hi participin helicòpters de batalló, segons ha explicat el Ministeri de Defensa en un comunicat

04 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:44h
Imatge d’arxiu d’algunes de militars
Imatge d’arxiu d’algunes de militars | ACN
Els 520 alumnes de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn duran a terme entre dilluns i divendres de la setmana que ve una sèrie d’exercicis d’instrucció a diverses zones del Pallars Jussà, en concret, als termes municipals de Tremp, Salàs de Pallars i la mateixa acadèmia, a Talarn.

Segons ha expressat el Ministeri de Defensa a través d’un comunicat, l’objectiu de l’exercici és posar a la pràctica les diferents assignatures que han cursat els alumnes a les aules, com topografia, comportament en missions internacionals, transmissions i moviments bàsics per equips. Als exercicis militars també està previst que hi participin helicòpters de batalló que faran diferents desplaçaments entre els llocs habitats i l'acadèmia de Talarn.

Aquests 520 alumnes deixaran l’acadèmia de Talarn el pròxim 22 de desembre amb destí als diferents centres d’especialització de l’exèrcit de terra. Hauran cursat diversos estudis i fet tres exercicis pràctics en diferents indrets de les comarques pallareses, de la Val d’Aran, el Solsonès i la Noguera. El passat 21 d'octubre, aquests alumnes van fer la jura de la bandera espanyola.