Arran denuncia una nova agressió masclista a la ciutat de Lleida

L'organització independentista carrega contra l'actuació dels Mossos d'Esquadra i crida a les entitats feministes de la ciutat a organitzar-se

Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:39h
Arran Lleida ha denunciat que un militant de la formació va patir una agressió masclista als carrers de la capital del Segrià el passat dissabte. L'entitat assegura que un home va atacar una noia quan tornava cap a casa seva, agafant-la i impedint-li de marxar. Davant de la presència fortuïta d'una patrulla de Mossos d'Esquadra, l'individu va marxar. Els Mossos van preguntar a la jove si coneixia l'agressor i li van dir que marxés atès que es quedarien per allà mirant que no tornés.

L'organització de l'Esquerra Independentista assegura que fa pública l'agressió per tal de fer-la visible i de demostrar "que no es tracta de casos aïllats ni d'individus bojos" i alerta d'una "estructura de violències diàries cap a les dones pel fet de ser-ho". En aquesta línia, la formació indica que el paper dels Mossos d'Esquadra "mostra també la seva arrel patriarcal i manca de perspectiva feminista, ja que en lloc d'intentar atrapar l'agressor, o bé d'oferir ajuda a l'agredida, li pregunten si el coneixia". 

Per aquest motiu, Arran fa una crida a organitzar-se en els col·lectius feministes de la ciutat per fer front "a un sistema patriarcal el qual permet i invisibilitza les agressions masclistes".