VÍDEO «Tots a la presó?»: la «brometa» del tècnic de so de la Fiscalia

El fiscal general de l'Estat presentarà querelles contra Puigdemont i el seu Govern i Forcadell i els membres de la mesa del Parlament

Imatge del tècnic del so
Imatge del tècnic del so | @MAngelGavilanes
Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:53h
La Fiscalia no afluixa el setge judicial. El fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, ha anunciat aquest dilluns dues querelles contra el Govern i els membres sobiranistes de la mesa del Parlament per uns suposats delictes de rebel·lió, sedició i malversació de diners públics per la declaració de la independència. La querella contra l'executiu de Carles Puigdemont es presenta a l'Audiència Nacional espanyola, ja que considera que ni el president de la Generalitat ni els seus consellers estan aforats després del seu cessament arran de l'aplicació de l'article 155.

Una de les anècdotes que ha deixat la compareixença de Maza ha estat la broma que ha fet un dels tècnics de so de la Fiscalia General de l'Estat abans que el fiscal general sortís a explicar les querelles que presentarà. Un dels treballadors de l'edifici ha fet les proves de micro i, després de consultar si estava massa alt, se li ha escapat: "Tots a la presó?". El comentari, tal com es pot veure en el vídeo, és rebut amb un somriure per algun dels presents.