Xandri acusa diversos professors lleidatans d'adoctrinar els alumnes

La líder del PP a Lleida assegura que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart no són les persones "íntegres" que es dibuixen

Marisa Xandri, líder del PP de Lleida
Marisa Xandri, líder del PP de Lleida | Youtube
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:38h
La líder del PP de Lleida, Marisa Xandri, ha assegurat aquest dilluns en un article que hi ha professors d'escoles de la ciutat que adoctrinen els alumnes des del punt de vista independentista.

La diputada indica que hi ha diversos docents en centres de Lleida que expliquen les resistències pacífiques dels ciutadans durant l'1-O però que ometen del seu discurs la situació dels policies i guàrdies civils, "que aguanten estoicament i professionalment insults i agressions".

En aquesta línia, Xandri explica el cas d'un professor d'una escola de la capital de Segrià (que no cita), que assegura que va fer una xerrada a alumnes de nou anys sobre l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, dos líders independentistes que, segons Xandri, "que no són presos polítics i, molt menys encara, les persones íntegres que es dibuixen". La líder del PP assegura que són "agitadors professionals i líders de dues entitats que, segons tot indica, han permès desviar fons públic per finançar el mal anomenat procés".