Saúl Craviotto considera l'independentisme una «bogeria» i es mostra a favor del 155

El piragüista lleidatà admet que no li van agradar les imatges del passat 1 d'octubre

29 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:43h
Saúl Craviotto
Saúl Craviotto | Arxiu
El piragüista lleidatà i campió olímpic Saúl Craviotto s'ha pronunciat sobre la situació política de Catalunya. En un missatge que ha fet públic a les xarxes socials, l'esportista es posicionatotalment encontra de la "bogeria"indepentista,que titllade pla"a la deriva" i peraixòdóna suport al'aplicació de l'article155encara que de manera"graduadai proporcional".

A més,perla part queli toca atès que és Policia Nacional,Craviottoadmetque no li "va agradarveure" laimatgesde l'1d'octubre,probablementen referència a laviolència empradapels cossosde l'Estat,i espera"que no esrepeteixin".

El missatge de Craviotto

"Voliaagrair atotselscompanys quehan entèsque la mevasituació noera senzillaidemanar-vosdisculpesper no haverparlatfinsara.Sócpolicia nacional,amb tota la mevafamíliaa Lleidaiemsentoorgullós de sercatalài espanyol.Vaja, quetinc el'pack'complet.

Després de tot el viscut les últimes setmanes, no era senzill posicionar-se o parlar i menys amb la crispació i ambient d'enfrontament que es respira a les xarxes socials i al carrer, però després de consumar-se la irresponsabilitat d'avui, em decebria a mi mateix
si no us manés aquest missatge, companys.

Volia transmetre-meu suport absolut a tots aquests policies i guàrdia civils que esteu destinats a Catalunya, així com a la immensa majoria de Mossos d'Esquadra que estan per restaurar la legalitat i sentit comú.

Malauradament, davant d'aquesta bogeria sense pla de ruta no se m'acut una altra mesura diferent a la d'aplicar aquest article 155, que espero i desitjo que s'utilitzi de forma graduada i proporcional. L'1 d'octubre em van caure moltes llàgrimes al veure el que estava passant a la meva estimada terra. Per descomptat que no em va agradar veure aquestes imatges i desitjo amb tot el meu cor que no es repeteixin. Només demano que l'aigua torni al seu curs com més aviat millor perquè amb aquesta desraó anem a la deriva".