Àngel Ros assisteix a una concentració amb crits de «Puigdemont, a prisión»

Càrrecs del PSC i C's assisteixen a una mobilització espanyolista a la plaça de la Paeria

Imatge de la mobilització de SCC
Imatge de la mobilització de SCC
Redacció
28 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:16h
Àngel Ros ha participat aquest migdia en una concentració espanyolista a la plaça de la Paeria de Lleida on s'han escoltat crits de "Puigdemont, a prisión". Ho mostra el vídeo que ha publicat Ignasi Calvo, director gerent del diari La Mañana.
  En la concentració hi han participat diversos càrrecs electes del PSC i C's. A banda de Ros, hi havia el regidor socialista Joan Gómez, el diputat de C's Jorge Soler i la regidora Ángeles Ribes, també del partit d'Albert Rivera.

Quan han començat els crits de "Puigdemont, a prisión", Ros ha mostrat la seva incomoditat i alguns dels organitzadors han reclamat que cessessin. A continuació, s'ha cridat "Visca Catalunya, Viva España i Visca Lleida".

La concentració l'havia convocat Societat Civil Catalana amb el lema "Todos somos Cataluña" i se celebra un dia abans d'una marxa a Barcelona. La mobilització s'ha fet un dia després que el ple de la Paeria tombés les mocions en contra de l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i de l'article 155. La majoria de 14 regidors que conformen PSC, C's i PP va frenar els textos presentats pels partits sobiranistes de l'oposició.