Un prebenjamí lleidatà falla expressament un penal perquè no ho era

Un jugador de la UE Balàfia erra la pena màxima després que el seu entrenador li donés l'ordre després d'una errada arbitral

Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:07h
Un jugador del prebenjamí de la UE Balàfia de Lleida va donar el passat cap de setmana una lliçó d'esportivitat i fair play en el partit que enfrontava el seu equip amb la UE Bordeta. El conjunt visitant, segons apunta el diari Segre, va fallar a propòsit un penal xiulat per l'àrbitre en considerar que el col·legiat havia errat en la seva decisió.

Un jugador del Bordeta va agafar la pilota amb les mans dins l'àrea al creure que havia sortit fora, un fet que no s'havia donat i que l'àrbitre va castigar amb la pena màxima. Davant d'aquesta situació, i segons el rotatiu, el tècnic del Balàfia va dir-li al jugador que llencés la pilota expressament a fora, una "ordre" que va obeir el nen.

L'equip tenia ocasió de posar-se 1 a 2 al marcador, i va acabar perdent el matx per 3 a 1. L'entrenador del Balàfia, Alberto Millán, va assegurar que va prendre la decisió per l'evidència de l'errada arbitral, per bé que va indicar que en cap cas volia culpar l'àrbitre; "Qualsevol es pot equivocar", va indicar.