Sopa de Cabra, estrella de la Festa Major de Balaguer

El grup Sopa de Cabra tocarà el proper dissabte 11 de novembre a la capital de la Noguera | El pregoner serà el periodista i escriptor Francesc Canosa

25 d'octubre del 2017
Actualitzat el 26 d'octubre a les 11:02h
Imatge de la presentació de la Festa Major
Imatge de la presentació de la Festa Major | Àlvar Llobet

Balaguer ha presentat aquest dimecres la programació de les Festes del Sant Crist 2017 que se celebraran del 5 al 12 de novembre. El diumenge 5 la festivitat començarà amb la Cursa de la Festa Major i el concurs de pesca als marges del riu Segre.

Francesc Canosa serà el pregoner
 
El dimecres 8, centenars d’escolars faran la tradicional ofrena floral al patró i al vespre hi haurà l’inici oficial de les Festes amb el Pregó, que enguany el farà el periodista i escriptor balaguerí Francesc Canosa.

El dimecres dia 9 hi haurà la ballada de gegants i capgrossos, la missa solemne i, posteriorment, es celebrarà la segona edició del vermut popular que es farà a la plaça Mercadal. 

Sopa de Cabra, estrella de la festa del dissabte

Per als més petits també s’han programat les ballades de gegants, espectacles infantils el dia 10. Enguany, ha caigut de cartell la festa dels Espenyats, per bé que s'instal·larà un any més la carpa jove amb actuacions diverses des del dimecres al vespre fins al dissabte, on el plat fort serà el concert del grup Sopa de Cabra. 

La festa dels 80, divendres, i el piromusical, dedicat a cantants desapareguts

D'altra banda, l’envelat acollirà les millors orquestres del moment (Selvatana, Venus, Montgrins i Maravella) i també la festa dels 80’s, que enguany es farà el divendres 10 per la nit.

El diumenge es celebrarà el tradicional concurs de sardanes a la plaça Mercadal. El piromusical del diumenge 12 al vespre, que enguany estarà dedicat a músics que van morir durant l'any passat com Leonard Cohen i George Michael, posarà el punt i final a les Festes 2017.

Programa de la Festa Major