Arxivada la denúncia sobre la renovació de la gespa del Camp d'Esports

L'informe de Fiscalia afirma que no s’ha comès cap delicte penal i tampoc cap irregularitat

Redacció
24 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:48h
Operaris instal·lant la nova gespa
Operaris instal·lant la nova gespa | Lleida Esportiu
La Fiscalia Provincial de Lleida ha arxivat la denúncia que va presentar el grup municipal del Comú de Lleida sobre el conveni per a la substitució de la gespa del Camp d’Esports que va destapar aquest diari. L’informe de la fiscalia conclou que no s’ha comès cap delicte penal ni cap irregularitat en el procés per a la renovació de la gespa del terreny de joc del Lleida Esportiu.

La Fiscalia avala l’ús de la figura del conveni per dur a terme la substitució de la gespa del Camp d’Esports, en el seu informe destaca que s’han cobert els requisits de publicitat i concurrència a què es referia el conveni de col·laboració per a la renovació de la gespa del Camp d’Esports i també que s’ha seguit el procediment legal oportú.

Davant el resultat d’aquesta sentència l’equip de govern de la Paeria vol remarcar que "treballa escrupolosament seguint els procediments legalment establerts i lamenta la política d’alguns grups municipals de denúncia sistemàtica i sense fonaments, davant les instàncies judicials, de la gestió municipal".