​VÍDEO «Si jo ja no tinc por, tu ja no tens poder», set dies d'empresonament de Cuixart i Sànchez

Crida per la Democràcia reivindica la llibertat dels presidents de l'ANC i Òmnium en un emotiu muntatge

Jordi Cuixart
Jordi Cuixart | Crida per la Democràcia
Redacció
24 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:07h

Crida per la Democràcia ha publicat un vídeo en homenatge de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que avui fa una setmana que estan a la presó de Soto del Real. Els dos estan acusats d'un delicte de sedició. 

A les imatges, acompanyades d'una musica emotiva, hi apareixen els presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural, en algunes de les seves intervencions en defensa del dret a decidir de Catalunya, on donen les gràcies a la gent per la seva complicitat. “El teu poder radica en la meva por, si jo ja no tinc por, tu ja no tens poder”, diuen. “No defallirem fins aconseguir la vostra llibertat, que també és la nostra”, conclou el vídeo.

El seu empresonament ha generat un clam de suport que va tenir el seu punt àlgid el passat dissabte, en una multitudinària manifestació a Barcelona. "Llibertat Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En defensa dels drets i la llibertat". Sota aquest clam, milers de persones van tornar a ocupar el cor de Barcelona per reclamar la seva llibertat i van omplir el Passeig de Gràcia  llum d'espelmes i de silenci. ANC i Òmnium també han impulsat un manifest per reclamar la seva llibertat.