El Doctor Music es convertirà en el festival més gran d'Europa amb 28 hectàrees

La restauració prioritzarà els productes de proximitat del Pallars Sobirà | El festival pallarès s’associa a l’organització internacional "A Greener Festival"

ACN
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:49h
El Doctor Music tornarà el 2019
El Doctor Music tornarà el 2019 | ACN
El Doctor Músic serà el festival més gran d'Europa amb 28 hectàrees dedicades als escenaris, restaurants i serveis, del total de 140 que ocuparà. Del lloguer dels terrenys als propietaris se n'encarreguen els Ajuntaments de les Valls d'Àneu -Esterri d'Àneu, la Guingueta d'Àneu, Espot i Alt Àneu. L'import del lloguer, que suposarà una inversió d'uns 125.000 euros, anirà a càrrec dels consistoris. 

La política del Festival, que ja ha venut més de 1.000 abonaments, es basa en la sobirania alimentària i amb aquesta filosofia faran que els productes que se subministrin als espais de restauració del festival siguin de productes de proximitat, la majoria del Pallars Sobirà. La promotora del Doctor Músic insisteix en la idea de respecte a la natura i en la voluntat de deixar en millors condicions el paisatge que els acollirà.

Compromís sostenible

Amb la idea que el festival d’Escalarre, que se celebrarà el juliol de 2019, es converteixi en un festival sostenible i de baix impacte ambiental, recentment s’ha associat a l'organització internacional A Greener Festival. D'aquesta manera el Doctor Músic es converteix en l'únic festival espanyol associat a aquesta organització.