Márquez perd el duel contra Dovizioso a Japó però manté el liderat de Moto GP

El de Cervera queda segon en una intensa batalla contra l'italià, que retalla distàncies a la classificació general

Redacció
15 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:01h
Márquez lluitant contra Dovizioso
Márquez lluitant contra Dovizioso | Moto GP
Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP17) ha guanyat aquest diumenge un mà a mà contra Marc Márquez (Repsol Honda), aquest cop en la baralla per la victòria en el Gran Premi del Japó de MotoGP, que s'ha disputat al circuit "Twin Ring" de Motegi. 

​El cerverí no ha pogut amb l'italià,
que iguala en victòries amb el pilot de Repsol, en una última volta en la qual un petit error gairebé el va fer anar per terra. La carrera ha estat un apassionant duel entre els dos pilots, que han lluitat sobre l'asfalt moll per aconseguir una victòria que els hi donés el liderat del mundial. 

​Després d'una bona sortida, Márquez ha intentat diverses fugues que han estat ben neutralitzades per Dovizioso, que li ha seguit l'estela i a falta de sis voltes l'ha avançat. La cursa s'ha convertit en una teva-meva entre els dos pilots, que a falta de tres girs s'han avançat mútuament fins que a la darrera volta, amb el de Cervera al capdavant, l'italià ha aprofitat una passada de frenada per avançar el català, que tot i els intents finals ha arribat a la línia de meta per darrera de "Dovi", que es situa segon de la classificació general a 11 punts de diferència de Márquez.