Bescuit de llima

La recepta de la popular blocaire La Dolors

Bescuit de llima
Bescuit de llima | Dolors Mateu
Dolors Mateu
15 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:37h
No us agrada tenir algun pa de pessic o similar a punta de "dits" per tallar un trosset i anar picotejant??
 
 Ingredients per a 6 persones:
150 gr. de mantega
170 gr. de sucre
3 ous
1 llima i mitja
150 gr. de farina
1 culleradeta de llevat en pols
sucre en pols
 
Barregeu, en un robot de cuina,  la mantega tova amb el sucre fins a formar una mescla cremosa.
Afegiu un a un els ous, bateu bé, no poseu el següent fins que l'anterior no estigui integrat.
Tireu la ratlladura d'una llima i el suc de la llima i mitja.
Incorporeu la farina i el llevat, tamisats, remeneu tot bé.
 
Aboqueu la massa en un motlle prèviament untat amb mantega i enfarinat, poseu a coure al  forn preescalfat a 180 º durant uns 35-40 minuts.
 
Deixeu temperar, desemmotlleu i  abans de servir escampeu una mica de sucre en pols i adorneu amb unes tiretes de pell de llima.
 
 
Blog de cuina de la dolors