Els tuits de la consellera d’Ensenyament en defensa de l'escola catalana: «Són exemple de llibertat i convivència»

Clara Ponsatí surt en defensa de l’educació de Catalunya després de les declaracions sobre adoctrinament

Redacció
14 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 21:03h
Clara Ponsatí
Clara Ponsatí
La consellera d’Ensenyament Clara Ponsatí ha sortit en defensa de l’escola catalana amb una tirallonga de tuits. Ponsatí ha remarcat que l’escola catalana “ha estat, és i serà exemple de llibertat, convivència, democràcia, i plurilingüisme”. D’altra banda, ha apuntat que no es permetran “les acusacions infundades i mentides sense escrúpols volen fer hostatges als infants catalans per trencar la convivència”. 

Ponsatí ha fet aquesta tirallonga després de les declaracions aparegudes en diferents mitjans o del president del PPC, Xavier García Albiol, que ha insistit que una suposada aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya no ha de servir només per convocar eleccions autonòmiques sinó per "corregir" i intervenir en apartats com l'ensenyament o els Mossos d'Esquadra.

Per la seva banda el sindicat de mestres USTEC-STEs ja va rebutjar les acusacions contra els treballadors de l'ensenyament a Catalunya per adoctrinament d'alumnat. A través d'un comunicat difós aquest divendres, lamentava que C's, el PP i alguns representants del PSOE hagin qüestionat la "professionalitat i les bones pràctiques" del col·lectiu.