Obres

Almenar millora el tram de la carretera N-230 que discorre pel nucli urbà del municipi

L'Ajuntament reurbanitzarà el costat est amb noves voreres i illetes de vianants, alhora que se soterraran les xarxes d'aigua, enllumenat públic, baixa tensió i sanejament

per Redacció, 13 d'octubre de 2017 a les 15:15 |
Una excavadora treballant en la millora de l'N-230 | Aj Almenar
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Almenar (Segrià) ha iniciat les obres d'arranjament del tram de la N-230 que discorre pel nucli urbà del municipi, en una actuació adreçada a millorar la fluïdesa del trànsit, així com la seguretat i comoditat de conductors i vianants.

Els treballs consisteixen a reurbanitzar tota la banda est de la travessia (des de la rotonda d'accés al municipi per l'extrem sud fins al carrer Metge Trueta), executant noves voreres -més amples que les actuals- i noves illetes de vianants en la cruïlla entre els carrers Tarrragona i Josep Pla amb l'Avinguda de Lleida. Aquestes illetes serviran també per millorar la circulació rodada. L'actuació municipal s'aprofitarà per soterrar, sota les voreres que es bastiran (al costat est del vial), noves infraestructures d'abastiment d'aigua, enllumenat públic, xarxa de baixa tensió i sanejament.


També s'actuarà en l'espai públic o zona verda situat a la cantonada de l'Avinguda de Lleida amb el Camí del Pont de l'Almunia per tal de fer-lo més accessible als veïns i veïnes del municipi. En aquest sentit, s'hi executaran nous accessos i es delimitarà l'espai respectant l'alineació de la normativa urbanística vigent.

 

Participació