PAYPER compra a l'Incasòl quatre parcel·les a Bell-lloc per més d'1,1 milions

Els terrenys adquirits per l'empresa sumen una superfície global de gairebé tres hectàrees

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:10h
Vista aèria del sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell
Vista aèria del sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell | Incasòl
L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha adjudicat les parcel·les 11, 12, 13 i 14 del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell (Pla d’Urgell) a l'empresa PAYPER, SA.

Els terrenys sumen una superfície de 29.587,02 metres quadrats de sòl i un preu de venda d'1.183.480,80 euros. PAYPER, SA, es va fundar a Lleida l'any 1973 i està especialitzada en el disseny i la fabricació d'equips per al pesatge, ensacat i paletitzat. La seva activitat se centra en els sectors químic, agroalimentari, construcció i minerals. Actualment l'Incasòl té disponibles 10 parcel·les industrials del sector Vinyes del Mig, que sumen un total de 8,6 hectàrees de superfície.
 
El polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació del tren d'alta velocitat i l'Aeroport de Lleida-Alguaire.