La societat de la Clínica de Ponent trasllada la seu a València per la «inestabilitat política»

El Grup Divina Pastora canvia les dues filials de la Quinta de Salut l'Aliança arran de la inestabilitat política a Catalunya

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:57h
Clínica de Ponent
Clínica de Ponent | Clínica de Ponent
El Grup Divina Pastora, matriu de les societats domiciliades a Barcelona Clínica Terres de Ponent S.L.U i Nova Quintàlia S.L.U., ha acordat traslladar la seu social de la capital catalana a València. Les dues entitats són filials de la històrica mutualitat Quinta de Salut l'Aliança, fundada el 1904 a Barcelona.

La decisió s'ha pres per comú acord dels socis de Grupo Divina Pastora davant la "situació d'inestabilitat política i inseguretat jurídica" a Catalunya i culminarà la integració de tots els processos de negoci –fins a ara repartits entre Barcelona i València- a la capital valenciana. Clínica Terres de Ponent duu a terme la gestió de l'Hospital Terres de Ponent de Lleida mentre que Nova Quintàlia és societat patrimonial del Grup Divina Pastora que compta, entre d'altres immobles, amb la propietat de l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i Clínica del Vallès a Sabadell.
 
Segons ha explicat el grup empresarial en un comunicat, el procés de recentralització s'ha accelerat "davant la situació d'inestabilitat política i inseguretat jurídica a Catalunya". Per altra banda, es culminarà la fusió per absorció de l'Aliança per part de Divina Pastora Seguros.

El grup compta amb més de 450.000 assegurats, uns actius gestionats de 1.618 milions d'euros i un patrimoni net de 208 milions d'euros al tancament del 2016.