Lleida.net també trasllada el seu domicili social a Madrid

La decisió s'ha adoptat per reduir els "riscos aliens al normal funcionament de la companyia"

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:10h
Lleida.net ha rebut l'aval europeu
Lleida.net ha rebut l'aval europeu | Arxiu
El consell d'administració de Lleida.net, companyia especialitzada en certificació i notificació electrònica, va aprovar aquest dissabte per unanimitat el trasllat del seu domicili social, que actualment es troba a Lleida, a les seves oficines de Madrid.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, ha adoptat aquesta decisió per reduir els "riscos aliens al normal funcionament de la companyia", com la possible pèrdua de l'estatus d'operador europeu, de les numeracions, les certificacions europees obtingudes o en procés d'obtenció, així com els canvis en les condicions dels acords d'interconnexió obtingudes a l'empara d'aquest estatus.

El trasllat del domicili social no comporta moviment d'empleats i la companyia continuarà desenvolupant la seva activitat "amb absoluta normalitat". Lleida.net, que es va fundar el 1995 i va debutar al Mercat Alternatiu Borsari l'octubre de 2015, està especialitzada en certificació i notificació electrònica però compte també amb altres dues àrees de negoci: solucionis SMS com a operadora i majorista, i verificació de dades.

L'operador de telecomunicacions té acords amb més de 1.500 companyies presents en 150 països, als quals presta serveis des dels seus 16 seus internacionals.