Àngel Ros diu que els milers de persones que criden la seva dimissió estan manipulats

L'alcalde de Lleida acusa el PDECat, ERC i la CUP d'orquestrar un linxament contra ell | Acusa els cupaires d'amagar-se rere un gegant per donar ordres de cridar contra ell

05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:13h
Àngel Ros
Àngel Ros | Adrià Costa
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha acusat les forces sobiranistes de l'Ajuntament de Lleida d'orquestrar una campanya contra ell.

El Paer en cap creu que és víctima d'un "linxament" polític organitzat pel PDECat, ERC i la CUP que busquen treure rèdit en clau d'eleccions municipals, alhora que explica que va poder comprovar com els cupaires donaven ordres al raper Pablo Hasél per començar els crits contra ell durant el pregó de les Festes de Tardor. En aquest sentit, l'alcalde indica que els regidors de la CUP estaven amagats rere un gegant perquè no fossin vistos donant ordres.

Sobre la violència policial del passat diumenge, Ros ha assegurat que hi està en contra, encara que argumenta que no va assistir a la manifestació "perquè era a favor de la independència". En aquesta mobilització, en la qual hi van assistir unes 45.000 persones, es va cridar en diverses ocasions a favor de la seva dimissió, un clam que considera que està manipulat.