L'oposició de la Paeria exigeix la retirada dels policies espanyols dels hotels de Lleida

El PDECat, ERC, la Crida i el Comú consideren que genera inseguretat ciutadana

L'oposició reclama la retirada de la policia
L'oposició reclama la retirada de la policia | Comú de Lleida
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:27h
Els partits de l'oposició a la Paeria han reclamat aquest dijous a la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, la retirada dels efectius de la policia espanyola que s'allotgen en diversos hotels de la capital.

Els representants del PDECat, ERC, la Crida i el Comú consideren que la presència d'agents genera "inseguretat als lleidatans" i per això ha fet la petició formal a la subdelegada, Inma Manso. Aquest argument es fonamenta en base a les amenaces i insults que els policies han proferit contra diversos lleidatans des del passat dilluns. En aquest sentit, segons ha pogut saber NacióLleida, els policies s'han enfrontat a diversos ciutadans a les portes de l'Hotel Real de la ciutat. 

El president del grup municipal del PDECat, Toni Postius, ha explicat que "demanem a la subdelegada de l'Estat que, amb caràcter immediat, procedeixi a que aquestes forces que van venir els dies previs al referèndum marxin de la ciutat i tornin a les seves casernes d'origen". Postius també reclama que "cessi aquesta vigilància intimidatòria a la que estem sotmesos els lleidatans per la presència d'aquestes forces".​