formació

Berguedà, Solsonès, Cerdanya i Alt Urgell sumen forces per aconseguir 400.000 euros en formació

L'ADBerguedà vehicula de forma inèdita aquesta petició

per Redacció, 4 d'octubre de 2017 a les 19:20 |
Seu de la plaça de Sant Joan de l'ADBerguedà. | Aida Morales
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Seu de la plaça de Sant Joan de l'ADBerguedà. Foto: Aida Morales.


Les comarques del Berguedà, el Solsonès, l'Alt Urgell i la Cerdanya han sumat forces, a través de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, per demanar una subvenció de 400.000 euros per a formació contínua. Una ajuda que s'espera que arribi a finals d'any i que es realitza conjuntament per primera vegada al consorci de la Formació Contínua de Catalunya, amb l'objectiu de fer una formació subvencionada a les quatre comarques. 


Aquesta col·laboració aglutina consells comarcals, associacions d'empresaris i l'ADBerguedà. Cada territori ha fet la proposta de les accions formatives en les que es detecta necessitat per part d’empreses i l’Agència ho ha unificat amb una sola petició com a entitat sol•licitant, amb compromís d’execució proporcional a les comarques. 

Les peticions formatives que s'han sol·licitat són formacions d’àmbit transversal, de noves tecnologies o d'idiomes, entre d'altres.

 

Participació