Demanen presó a un home per colpejar i provocar un avortament a una noia durant una baralla a Agramunt

El judici s'ha suspès perquè l'encausat no ha pogut viatjar des del seu país natal per problemes mèdics, segons el seu advocat

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:00h
La fiscalia demana presó a dos homes a qui acusa d'haver apallissat un home i una dona en un local d'oci d'Agramunt el 30 de març de 2014. Segons el ministeri públic, els acusats van propinar cops de puny i puntades de peu per tot el cos a un home tant a dins com a fora del local, fins a deixar-lo inconscient, i després un d'ells va agafar pel coll la dona i li va propinar cops de puny a la cara.

Després, l'altre, segons l'escrit de la fiscalia, s'hi va afegir i quan ella li va dir que estava embarassada, la va colpejar a la panxa. La dona, que estava al primer trimestre d'embaràs, va perdre el fill que esperava. La fiscalia demana a aquest acusat tretze anys de presó per un delicte de lesions i un delicte d'avortament i per a l'altre acusat set anys de presó per un delicte de lesions.

L'acusat al qual la fiscalia demana tretze anys de presó no s'ha presentat al judici que s'havia de celebrar aquest dimecres a l'Audiència de Lleida perquè, segons ha explicat el seu advocat, no ha pogut viatjar des del seu país natal, Romania, per problemes mèdics. La sala ha decidit suspendre el judici i l'ha tornat a fixar pel 23 de novembre.

A més de les penes de presó, el ministeri públic sol·licita que els acusats indemnitzin conjuntament l'home agredit amb 117.000 euros per les lesions i la incapacitat produïda. Pel que fa a l'agressió a la dona, la fiscalia sol·licita que un d'ells la indemnitzi amb 900 euros per les lesions i l'altre amb 22.900 euros per les lesions, les seqüeles i l'avortament.