Professors, pares i veïns de l'IES Ronda de Lleida es mobilitzen per evitar que precintin el centre

Ho han decidit en una assemblea que ha reunit més d'un centenar de persones

Redacció
30 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:57h
Imatge de l'assemblea de veïns
Imatge de l'assemblea de veïns | ACN
Professors, pares i veïns de l'IES Ronda de Lleida han decidit mobilitzar-se per evitar que precintin el centre. Ha estat un clam de professors, pares i veïns que ho han decidit en una assemblea que ha reunit més d'un centenar de persones aquest divendres al vespre. Els Mossos encara no han fet cap advertiment en aquest institut de Lleida. Sí que ho han fet en altres seus electorals de les comarques de Lleida com el col·legi Valldeflors de Tremp o l'Escola de Música de Mollerussa.

A la capital del Segrià aquest divendres era festiu local, coincidint amb Sant Miquel, i la gran majoria de centres no han programat activitats fins dissabte. També era el cas de l'IES Ronda però la comunitat educativa i també els veïns han decidit avançar les 'jornades de convivència' i allargar-les fins diumenge, com ha explicat una de les professores, Susanna Ariño. 

Mig centenar de persones passaran la nit a l'institut. De moment s'han tret taules i cadires al pati per jugar a cartes, a escacs o simplement fer petar la xerrada. També s'han preparat tallers de zumba i de balls de saló, així com àpats populars. Ariño ha dit que si diumenge de matinada els volen desallotjar faran "resistència pacífica".