Els estudiants omplen per segon dia consecutiu la plaça Paeria de en defensa del referèndum

S'han concentrat a davant de l'Ajuntament, des d'on han iniciat una marxa que els ha dut a la seu del PSC i, finalment a la subdelegació del govern espanyol

Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:25h
Centenars d'estudiants s'han manifestat per Lleida
Centenars d'estudiants s'han manifestat per Lleida | ACN
Més de 1.500 estudiants han tornat a omplir la plaça Paeria de Lleida en defensa del referèndum de l'1-O i ho han fet per segon dia consecutiu després de la mobilització que ja van dur a terme aquest dimecres.

Els participants, convocats pel sindicat SEPC de Secundària, s'han concentrat a les dotze del migdia davant del Palau de la Paeria per reclamar que els ciutadans de Catalunya puguin votar aquest diumenge per decidir el seu futur col·lectiu com a poble. 

En aquest sentit, els estudiants han cridat consignes a favor del referèndum i de la independència i de rebuig a les actuacions de l'estatut espanyol per impedir la celebració de l'1-O. Així mateix, també han reclamat la dimissió de l'alcalde Àngel Ros. 

A continuació, s'han dirigit en manifestació pel carrer Major fins a la seu del PSC de la ciutat on han fet una asseguda fent sentit les seves proclames i han finalitzat la mobilització davant de la subdelegació del govern de l'Estat a Lleida, on els assistents han entonat els Segadors.