FGC s'avança a la temporada d'hivern i posa en venda els forfets de temporada

Amb preus promocionals a les estacions pallareses d’Espot i Port Ainé | Els forfets familiars surten a la venda amb descomptes de fins al 20%

Esquiadors baixant per una pista en una estació de FGC
Esquiadors baixant per una pista en una estació de FGC | FGC
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:59h

Els forfets de temporada de les estacions de Skipallars -Espot i Port Ainé- ja estan a la venda a preus promocionals amb descomptes de fins al 20% per a compres realitzades abans de l’1 de desembre.

A més, i en exclusiva fins l’1 d’octubre, la compra de forfets estarà especialment promocionada amb la campanya early bird, que premia als compradors més primerencs amb productes i serveis gratuïts a les estacions i descomptes especials en reserves hoteleres.
 
Els forfets de temporada del Grup FGC
 
Seguint la mateixa política de l’any passat, per aquest hivern es reediten els forfets per territoris. El que afecta les estacions pallareses és el forfet Skipallars, que inclou les estacions d’Espot, Port Ainé i Tavascan. Aquest títol permet esquiar tota la temporada a les tres estacions amb una promoció del 50% de descompte en el forfet de dia a les altres estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000.

Les tres estacions pallareses treuen el seu forfet conjunt per 360 euros en promoció, també amortitzable en només 12 dies d’esquí.

Les estacions d’FGC donen la benvinguda a les famílies

En aquest sentit, es manté la divisió en franges d’edat per als forfets per tal d’adaptar-los a les necessitats concretes dels esquiadors. D’altra banda, els forfets familiars inclouen descomptes de fins al 20% per aquelles compres familiars a partir de tres unitats de forfets. També inclouen descomptes creixents en funció del nombre d’unitats comprades. Amb tot això, el Grup FGC té la voluntat de fer més accessible l’esquí a les famílies.

Fins a 1.000 euros en descomptes, promocions i regals

A més, tots els compradors de forfets de temporada de les estacions del Grup FGC  gaudiran de descomptes en serveis o activitats en aquestes estacions. Entre els avantatges destaquen la possibilitat d’esquiar a les sis estacions de Tot Nòrdic, la gratuïtat en els bitllets del Tren Cremallera de Vall de Núria i de Montserrat fins al proper 1 de novembre o descomptes del 20%.

De fet, els descomptes són nombrosos i es podran gaudir des d’en la contractació d’estades “Al vostre gust” o pack d’esquí a l’Hotel Vall de Núria, fins al lloguer de material, classes d’esquí, cursos, activitats, serveis de restauració, etc. Hi ha nombrosos avantatges i cada forfet compta amb els seus específics, a més de regals exclusius pels compradors que aprofitin l’oferta “early bird”, amb data de finalització 1 d’octubre de 2017.

Per si no fos poc, en el cas de Vall de Núria i Espot Port Ainé els descomptes s’acumulen amb altres promocions exclusives. Tots aquests premis es coneixeran un cop finalitzat el període de l’oferta “early bird”, el dia 1 d’octubre de 2017 .

Forfets de temporada i estalvis de fins a un 20%

Amb el forfet de temporada FGC busca beneficiar als esquiadors habituals i animar-los a aprofitar els descomptes promocionals.