Un treballador municipal, a Àngel Ros: «No m'intimida. La nòmina mai no em taparà la boca»

Picabaralla entre el conservador del Museu de Lleida, Albert Velasco, i l'alcalde de la ciutat

27 de setembre del 2017
Actualitzat el 28 de setembre a les 2:04h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Àlvar Llobet
El conservador del Museu de Lleida, Albert Velasco, i l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, han mantingut una picabaralla dialèctica mitjançant dos articles publicats al diari Segre. ​Velasco va escriure un text en el qual es criticava Ros per la seva postura en relació al referèndum del proper diumenge, una opinió que el socialista va respondre l'endemà assegurant que no li podia contestar tot l'escrit ·per ètica professional" atès que Velasco "és un treballador del Museu de Lleida", entitat de la qual Ros és un dels patrons.

Aquestes paraules han encès Velasco, que en una lletania de tuits ha carregat contra el Paer en cap lamentant que barregi la seva opinió personal amb el seu càrrec a l'equipament cultural lleidatà. "No m'intimida", apunta el conservador, que indica que l'alcalde "està massa acostumat als silencis dels treballadors municipals".

En aquest sentit, Velasco diu que "les nòmines mai no taparan boques, i menys que no som càrrecs polítics", i rebla els seus missatges desitjant que aquesta polèmica "no acabi perjudicant el Museu de Lleida".