Apareixen passos de vianants convertits en estelades a Tremp

Les pintades s'han dut a terme durant les nits de dissabte i diumenge

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:40h
Un pas de vianants convertit en estelada
Un pas de vianants convertit en estelada | Cedida
El referèndum de l'1 d'octubre està despertant la creativitat dels pallaresos. Aquest dilluns, Tremp s'ha despertat amb un parell de passos de vianants convertits en estelades. En concret són els del carrer Montllobar, davant de l'estació de trens, i el del passeig del Juncar, al polígon industrial. Les accions s'han realitzat entre les matinades de diumenge i dilluns per un grup de joves coordinats a través de les xarxes socials. 
 

El pas de vianants del carrer Montllobar, convertit en estelada Foto: Cedida
 

Altres accions arreu del Pallars

Aquestes no són les úniques accions reivindicatives efectuades pels pallaresos. A la Pobla de Segur, en els últims dies hi ha aparegut una gran estelada formada pels cartells de la campanya “Empaperem”, que promou l’enganxada de cartells a favor del referèndum amb el lema “Votem per ser lliures”. Es jugava amb el color dels folis per formar les barres grogues i vermelles, el triangle blau i l'estrella blanca. 
 

Estelada formada per cartells a la Pobla de Segur Foto: Miquel Bringueret
 

També a la capital del Jussà va aparèixer pintat un mur situat prop de la caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat, a la cantonada entre el carrer Noguera Pallaresa i el carrer Mont-rebei. En aquest cas, es tracta d'una pintada a favor del sí al referèndum. 
 

Mur pintat a Tremp a favor de la inependència Foto: Cedida


Aquest diumenge els conductors que circulaven per la C-13 es van trobar amb una immensa pintada sota l’estació de tren de Guàrdia de Noguera amb el lema “Independència”.