«Si jugueu amb la samarreta de la senyera suspenc el partit»

El president del Lleida Esportiu assegura que l'àrbitre tenia ordres de la Federació Espanyola per no deixat jugar el Lleida amb l'equipació catalana, i indica que el club no ha rebut cap argument per part de l'organisme

25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 2:36h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha explicat aquest diumenge després del partit que ha enfrontat els lleidatans contra l'Atlètic Saguntí els motius pels quals el club ha jugat amb la samarreta blava i no amb la de la senyera tal com tenia previst. Esteve ha assegurat que l'àrbitre ha amenaçat en suspendre el matx si els locals no es canviaven la samarreta, un argument que ha fonamentat en base a un informe de la Federació Espanyola de Futbol, que no ha mostrat.

"L'equip ha fet l'escalfament amb la samarreta de la senyera i abans de començar se'ns ha comunicat que no podíem jugar, i per això hem decidit canviar al blau", ha dit Esteve, que ha indicat que demanarà a la Federació que enviï l'informe. En aquest sentit, el propietari del Lleida ha explicat que la tripleta arbitral ha rebut una trucada abans de començar el partit per assegurar-se que el Lleida no jugaria amb la senyera, alhora que ha recordat que l'Atlètic Saguntí només ha vingut a la capital del Segrià amb una equipació vermella, un fet anòmal a la Segona B atès que els equips sempre viatgen amb dos tipus de samarretes. 

​Esteve ha recordat que aquesta és la primera vegada que al club se li prohibeix jugar amb a samarreta de la senyera, utilitzada en altres partits de temporades anteriors, i ha reiterat la voluntat del Lleida de jugar amb la samarreta de la senyera en futurs encontres. "Hem tingut demanda de samarretes de la senyera, i ens reservem el dret a demanar jugar amb ella altres partits", ha indicat el president.