El Lleida Esportiu empata al camp de l'Atlètic Balears i continua invicte

Els d'Albadalejo aconsegueixen un punt (1-1) que els manté a la part alta de la classificació

Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:05h
El Lleida ha aconseguit l'empat al camp del Balears
El Lleida ha aconseguit l'empat al camp del Balears | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu va sortir de Son Malferit amb un punt més després d'un partit intens. Un empat que permet als blaus allargar una setmana més la seva condició d'invicte amb dues victòries i tres empats en els cinc primers partits del curs, per bé que el conjunt d'Albadalejo ha sortit de la zona de play-off. El conjunt balear va sortir amb molta intensitat i abans del primer minut de joc va tenir la seva primera ocasió. No obstant això, Diego Rivas va abortar l'oportunitat amb una gran mà a mitja altura.

Malgrat tot, el Lleida Esportiu es va plantar a Son Malferit amb molt d'ordre defensiu i va poder frenar les envestides locals. La idea era madurar el partit amb el pas dels minuts i desesperar un Atlètic Balears dominant amb la pilota. Les arribades a porteria eren de color blanc-i-blau, però va ser el Lleida Esportiu el que es va avançar gràcies a Jorge Félix, que va aprofitar una passada d’Aitor per fer el primer gol. Amb el resultat a favor, els lleidatans se'n van anar al vestidor. 

Després del descans, la tònica del partit va continuar sent la mateixa. L'Atlètic Balears remenant la pilota i el Lleida defensant l'avantatge per intentar aprofitar una sortida ràpida al contraatac i ampliar distàncies.
 
Bon punt en un camp difícil
 
Gerard Oliva va empatar per l'Atlètic Baleares. Nacho Heras va centrar al segon pal i l'ariet va fer pujar l'empat amb una rematada de cap. Els d'Albadalejo van seguir ferms en defensa i van tenir el segon gol a les botes de Nierga i Moustapha, però els seus llançaments van marxar fora. El Balears també haurien pogut aconseguir la victòria en el darrer minut, quan van rematar una pilota al travesser. Amb l'empat, el Lleida es queda amb nou punts i sisè a la classificació.