Polèmica entre regidors del PSC lleidatans i Postureig Lleida per la manifestació de la Diada

Mínguez recomana a l'ANC trucar Pujol per recaptar diners, i el personatge es molesta perquè se l'ha vinculat al missatge | El responsable de xarxes socials del PSC de Lleida el titlla de "bufó del regne ultranacionalista"

12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:43h
Imatge de Postureig Lleida
Imatge de Postureig Lleida | Arxiu
Diversos regidors i càrrecs lleidatans del PSC i el personatge Postureig Lleida han mantingut una polèmica per les xarxes socials després que la primera tinent d'alcalde de la Paeria, Montse Mínguez, que aquest dilluns ha fet un tuit sobre la recol·lecta de diners per part de l'ANC i ha etiquetat el perfil de Postureig.

Mínguez ha assegurat que seria "més fàcil trucar Pujol", una expressió que no ha agradat al personatge solidari, molest per la vinculació que li ha fet la regidora socialista. "Què tinc jo a veure amb Pujol?", ha preguntat Postureig, que s'ha embrancat després en una discussió amb el regidor del PSC de Tàrrega, Silveri Caro, que li ha indicat que havia perdut "tota la credibilitat" després que Postureig hagués acusat els socialistes de posar "tensió fent tuits de merda".

El personatge del barret i la màscara ha assegurat no conèixer Caro, que l'ha acusat d'amagar-se rere una careta. En aquest carnaval de retrets 'hi ha afegit després el regidor de Comerç de la Paeria, Rafel Peris, que ha considerat que Postureig ha perdut els papers. El personatge ha insistit en la perplexitat de trobar-se en un fil de discussió, per bé que s'ha embarcat en una nova baralla dialèctica amb la regidora de Seguretat de la Paeria, Sara Mestres. Enmig de la polèmica també hi ha posat cullerada Joan Manel Alès, responsable de les xarxes socials del PSC de Lleida, que ha acusat Postureig de ser un "bufó del regne ultranacionalista". 

Per reblar la discussió, Postureig ha assegurat que al PSC li aniria bé un curset de xarxes i després d'educació.