Marc Nierga dona la victòria a un Lleida de play-off

Dols gols del davanter contra la Penya Esportiva (2-1) situen l'equip en zona de play-off i el mantenen invicte a la Lliga

Redacció
10 de setembre del 2017
Actualitzat a les 20:58h
Nierga celebrant un dels gols
Nierga celebrant un dels gols | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest diumenge la segona victòria consecutiva a la lliga i s'ha col·locat en zona de play-off amb vuit punts. Els de Gerard Albadalejo han guanyat 2 a 1 la Penya Esportiva d'Eivissa amb dos gols de Marc Nierga, el millor home del partit aquest diumenge. 

​Els blaus han sortit a buscar el matx i han dominat la pilota en els primers compassos del matx, quan han arribat amb perill a la porteria rival. En defensa, l'equip ha tallat els contraatacs de la Penya, que no ha trobat la profunditat suficient per inquietar Rivas. Manu Molina ho ha intentat amb un potent xut al minut 24 després d'una bona trena de Nierga i Mousta, i pocs minuts més tard, Nierga ha rematat una centrada d'Agudo per posar l'1 a 0 al marcador del Camp d'Esports. L'avantatge li ha donat calma a l'equip, que ha jugat a plaer els darrers minuts de la primera part.

​A la segona, l'equip ha mantingut la mateixa intensitat competitiva i ha aconseguit tancar el rival, que només intentava buscar les contres per fer la igualada. Al 57, Pumar ha rematat de cap una pilota de córner que ha sortit desviada, i dos minuts més tard, Rivas evitava l'empat amb una bona sortida per tallar el remat de Guille Andrés. Al 68, Javi López, molt actiu per la banda, ha xutat fregant el pal, i quatre minuts després, el col·legiat ha assenyalat un penal sobre el mateix López que ha transformat Nierga.

El 2 a 0 semblava la sentència per la Penya, equip dèbil que, no obstant, li ha donat la cara al partit i ha aconseguit retallar distàncies amb un gol de Polanco just després que Rivas intervingués de manera brillant per evitar el gol. El 2 a 1 ha inquietat poc els blaus, que han tingut el tercer a les botes de Gené, però el porter visitant ha desviat a córner. Els tres minuts d'afegit han fet patir els lleidatans, però el marcador no s'ha mogut. El Lleida es manté invicte a la Lliga.