ERC plantarà Àngel Ros als actes oficials de la Diada a Lleida

Els regidors no hi aniran ja que consideren que els actes es programen expressament a la mateixa hora que marxen els busos cap a Barcelona

09 de setembre del 2017
Actualitzat a les 2:18h
Carles Vega i Àngel Ros abans d'un ple
Carles Vega i Àngel Ros abans d'un ple | Àlvar Llobet
El trencament entre l'equip de govern de la Paeria i les forces sobiranistes del consistori és cada cop més gran. La Llei del Referèndum ha estat el motiu de la darrera batussa entre Ros i els polítics independentistes, que l'acusen d'haver donat l'esquena a la democràcia al no acceptar l'1-O.

La disputa dialèctica ha arribat a un nivell de confrontació que ha acabat amb la decisió d'ERC de plantar l'alcalde durant els actes de la Diada que organitza la Paeria. Segons ha pogut saber aquest diari, els regidors republicans no assistiran als esdeveniments oficials ja que, segons expliquen, Ros els programa a l'hora en que marxen els busos cap a Barcelona, on s'hi celebra la manifestació.

Aquesta sort de "boicot" motivarà doncs la no assistència dels tres edils d'ERC, que han estat presents aquest divendres a la manifestació a favor del referèndum i de la cessió d'espais municipals que ha aplegat centenars de persones a la plaça de la Paeria.