El Lleida Esportiu guanya el seu primer partit a la lliga al camp del Peralada

Els d'Albadalejo guanyen 0-1 i es mantenen invictes | Un gol de Moustapha de cap a la segona part situa els lleidatans amb cinc punts després de tres partits

Imatge de jugadors del Lleida celebrant un gol
Imatge de jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
Redacció
03 de setembre del 2017
Actualitzat el 04 de setembre a la 1:17h
El Lleida Esportiu ha guanyat el seu primer partit de la lliga aquest diumenge al camp del Peralada en un partit en el que s'ha vist que a l'equip li falta encara rodatge, sobretot al davant. 

La primera part no passarà a la història de cap dels dos conjunts. Ni el Lleida ni el Peralada han aconseguit imposar el seu joc, i el matx s'ha anat desenvolupant en base a una mena de guerra travada al mig del camp que ha impedit veure joc i oportunitats. Ho han intentat ambdós equips, però ningú no ha inquietat els porters, gairebé espectadors de luxe durant els primers 45 minuts.

Si bé és cert que el Lleida ha arraconat més el rival al seu camp, un equip amb dubtes, no ho és menys que els d'Albadalejo no han sabut trenar cap jugada que acabés amb alguna ocasió digna per encendre l'esperança del gol. Voluntat per la banda de Javi López, lluita per part de Nierga i Fèlix i poca cosa més pels lleidatans, que necessitaven més força en atac per aconseguir la primera victòria de la lliga.

​A la segona part, el Lleida ha continuat amb l'anhel de tenir la pilota per aconseguir arribar amb més claredat a la porteria del Peralada, que ha estirat les línies per posar el perill a la porteria d'Oliveros. Pacheco per la banda dreta ha fet un parell d'internades que no han acabat amb rematada. El Peralada ha demostrat ser un equip tendre que, de seguir així, suarà per mantenir la categoria. Albadalejo ha fet entrar Andriu després que els dos mig centres estiguessin amb targeta groga, però el joc dels lleidatans no ha millorat en excés. López ho provava des de la banda, però els dos davanters lleidatans han estat desapareguts, motiu pel qual el tècnic del Lleida ha apostat per Agudo en el lloc de Pumar.

​Calia reactivar l'atac, i en els darrers 20 minuts el Lleida ho ha provat amb més ímpetu per aconseguir els tres punts. Tot i que Oliveros s'ha lluït al 72 desviant un xut de Peick, han estat els lleidatans els que s'han avançat al marcador al 75 gràcies a una rematada de cap Moustapha després de dos córners. Amb el resultat a favor, els homes d'Albadalejo han bloquejat bé la reacció del seu rival, pressionat en la sortida de la pilota. 

​L'equip ha anat matant el matx fins que el col·legiat ha xiulat el final. Ara, el Lleida té cinc punts i es manté invicte en l'inici del campionat de la Segona B.